akulevne.cz

FESTOOL kapovačka KP 65/2 (499896)

Akční kus FESTOOL kapovačka KP 65/2 pocházející od značky FESTOOL můžete koupit právě teď za výborné peníze! Cenově vychází na 4 320 Kč.
EAN: 4014549206584
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Festool
4 320

Kapovačka na hrany Festool KP 65/2 je určená
ke snadnému uříznutí páskových hran z plastu
u pravoúhlých a kruhových obrobků. Oboustranná stolní opěrka kapovačky umožňuje rovnoměrné kapování levých i pravých hran desek shora a to s perfektní viditelností obrobku. Kapovačku KP 65/2 lze využít ke kapování plastových hran s výškou hrany 18 – 65 mm a tloušťkou hrany 0,5 – 2,0 mm (v závislosti na materiálu).

Oboustranná opěrka stolu

Kapovačka má dvě dosedací plochy, aby se při oříznutí nemusela používat deska – nářadí lze jednoduše přiložit vpravo i vlevo a pro jednoduché oříznutí i silnějších hran bez vynaložení větší námahy slouží ergonomicky umístěná držadla.

Nastavení průměru stolu

Po provedení správného nastavení pro oříznutí v místě spoje ho lze pevně nastavit pro všechny další desky stejného průměru. Přesné oříznutí v místě spoje lze navíc provést snadno díky jemnému patentovanému excentrickému nastavení.

Lze přestavit na oříznutí v místě spoje

Funkce stykového kapování (pro kruhový stůl) a kapování hran desek (finální přířez) možné s jedním nářadím. Kapovačku lze rychle a jednoduše přestavit na funkci oříznutí v místě spoje. Pokud se mají například olepovat kruhové desky stolu.

Další produkty z kategorie Příslušenství pro olepovačky hran